Československé štvor-stretnutie policajtov doplnia premiérovo aj Maďari

Československé štvor-stretnutie policajtov doplnia premiérovo aj Maďari

Tradičné stretnutie českých a slovenských policajtov v štyroch športoch bude tento rok aj s účasťou maďarského tímu. Už od tejto stredy, 22. septembra, budú policajti súťažiť v streľbe mužov aj žien, tenise, volejbale a futbale. Podujatie organizuje česká UNITOP v Prahe a Opařanoch a potrvá až do soboty, 25. septembra. 

STRELECKÉ PRETEKY prebehnú v obci Opařany. Súťažiť budú tímy, zmiešané dvojice (mixed pairs) a jednotlivci (shoot-off).

TENISOVÝ TURNAJ sa odohrá v areáli MV Olymp Praha. Súťaž tímov sa bude hrať systémom ako Davis cup. Na turnaji bude zároveň vyhlásený najlepší hráč každého tímu.

FUTBALOVÝ TURNAJ si policajti zahrajú v areáli FK Union Praha - Strašnice. Do turnaja sa zapojí aj tím Väzenskej služby.

VOLEJBALOVÝ TURNAJ sa bude hra vo volejbalovej hale Olympu Praha v Prahe 10 - Vršovice, Súťažiť budú ženské tímy Česka a Slovenska vo štvrtok aj v piatok. Do mužského turnaja sa zapojí aj jeden nepolicajný tím.

Ubytovanie pre všetkých zahraničných účastníkov a tiež mimo-pražských členov PZ ČR bude v hoteli Olsanka Praha 3. Stravovanie bude zabezpečené v hotelovej reštaurácii. 

Tešíme sa na zaujímavý turnaj a budeme držať našim slovenským policajtom prsty v športových súbojoch proti kolegom z Čiech a Maďarska.