Na ME policajtov v tenise sa môžu kvalifikovať aj 4 slovenskí policajti

Na ME policajtov v tenise sa môžu kvalifikovať aj 4 slovenskí policajti

Európska policajná športová únia (USPE) organizuje v auguste 2021 tenisové Majstrovstvá Európy policajtov v nemeckom Münsteri. Vďaka členstvu strešnej organizácie športových klubov polície UNITOP SR v USPE sa ich budú môcť zúčastniť aj slovenskí policajti.

Policajný európsky šampionát sa odohrá v modernom areáli THC Münster s rozlohou viac ako 31 000 metrov štvorcových. Tenisové zápasy sa budú hrať na antukových kurtoch. K dispozícii bude celkovo 12 antukových ihrísk a v prípade nepriaznivého počasia bude možné využiť krytú halu s ďalšími 4 tenisovými kurtmi.

V areáli športoviska sa nachádza veľká talianska reštaurácia. Všetci účastníci, delegáti a hostia budú ubytovaní v štvorhviezdičkovom Parkhoteli Hohenfeld Münster, ktorý je len necelých päť minút chôdze od športového areálu. Hotel disponuje wellness centrom, parkom s rozlohou 15 000 metrov štvorcových a veľkým parkoviskom.

Základom nominácie štyroch reprezentantov Policajného zboru SR budú výsledky dosiahnuté na 19. Majstrovstvách MV SR a PZ SR v tenise, ktoré sú naplánované na 1.-2. júla 2021 vo Zvolene. Bližšie informácie alebo zmenu termínu včas zverejníme na našej webstránke.