Najväčšie hádzanárske sústredenie na Slovensku

Najväčšie hádzanárske sústredenie na Slovensku

Hádzanársky oddiel ŠKP Bratislava sa každoročne zúčastňuje sústredení na Skalke pri Kremnici. Tento rok im to vyšlo presne na prelome mesiaca, čiže od 31.7. do 6.8. Celkovo sa zúčastnilo 140 ľudí, z toho 125 športovcov a 15 trénerov.

Na sústredení ste mohli stretnúť všetky vekové kategórie. Najmladší účastník mal 6 rokov a najstarší cez 70. Išlo o najväčšie hádzanárske sústredenie na Slovensku, nakoľko sa ho zúčastnili všetky vekové kategórie dievčat aj chlapcov, od prípravky až po seniorské družstvá. 

Súčasťou tréningového procesu boli hádzanárske tréningy, kondičné tréningy, turistika, plávanie a bowling. Hádzanári si vyskúšali aj miestnu turistickú atrakciu Via ferrata Skalka Kremnica. Okrem tréningov mali ŠKPáci pripravení bohatý večerný zábavný program pozostávajúci zo súťaženia, tancovania, spievania, kreslenia a opekačky. Dokonca, ako každý rok, si v jeden večer zorganizovali súťaž ,,Skalka má talent“, v ktorom vystupovalo každé družstvo s originálnym programom. Sústredenie si všetci naplno užili, parádne si na ňom zamakali a zažili na ňom kopec zábavy. 

Viac informácií na ich sociálnych sieťach